Poruke za dobro jutro

Najlepše poruke za dobro jutro. Probudite prijatelja ili vašu voljenu osobu najromantičnijom sms porukom za dobro jutro.

Poruke za dobro jutro voljenoj osobi

Rano je jutro, a tebi se spava… Trljaš okice i pada ti glava… Nije mi žao što te baš ja budim, lep dan ti želim I PUNO TE LjUBIM!

Ti si još tu na usnama što gore, još si tu gde je srce moje, još si tu tečeš mi kroz vene, ti si još tu a nisi pored mene! Pa dobro jutro ljubavi moja.

Dobro jutro! Naručili ste buđenje? Podsećamo vas da za ovu uslugu dugujete jedan poljubac. Kamata je velika i zato na vreme podmirite dug!

Ne dam da te bude, jer želim da spavaš, da ne kvari niko ono sto sanjaš... Tvoji su snovi lepši nego java, a sada tišina, moja beba spava!

Probudi se srce, kad te nežno budim. Probudi se srce, želim da te ljubim. A poljupci moji lepši su od sna! Probudi se ljubavi, jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

Dobro jutro mojoj najvećoj ljubavi želim, osmeh joj šaljem s poljupcem vrelim, šaljem ti ovo jutarnje sunce da ti obasja lik i da ti kaze: VOLIM TE ZAUVEK!

Kad ovu noć pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude šapati moji. Jedina moja volim te ja!

Dobro jutro ja sam čovek koji vam je postavio bombu u krevet, ako ste još u krevetu ne ustajte... A ako ste ustali verovatno ste mrtvi i ja sam anđeo.

Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada šaljem, ti ga na usne stavi jer od srca ga dajem, toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na mene podseti

Svako jutro i veče izvučem te iz svog srca, a ono opet sve više je puno sa tobom.

Ako poželiš da mi se vratiš gledaj da to ne bude skoro vremena, daj mi da te prebolim dođi kad prestanem da te volimmm.

Ako još spavaš... Probudi se... Ako si tužan nasmej se... Ako te neko osvaja i za ljubav moli... Ti mu reci da postoji neko ko te već jako voli... Dobro jutro!

Danju noću tebe hoću, želim tebe pored sebe.

Recept za današnji dan: jedan smešak za doručak, puno smeha za ručak, brdo veselja za večeru. Dobro jutro i uživaj!

Dobro ti jutro moj anđele... Kako je samo pusto bez tebe... Kako mi samo fališ... Molim te da me ne zaboraviš... i da mi se sto pre javiš.

Otkako sam zaljubljen u tebe svako jutro ima smisla. Dobro jutro ljubavi.

Probudi se, srce, kad te nežno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji lepši su od sna! Probudi se ljubavi jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

Poruka dobro jutro nema jednostavno značenje kad je šaljem tebi, ona znači mnogo više od toga, znači da si tu u mojim mislima od samog jutra.

Legao sam sa osmehom znajući da cu te sanjati. Probudio sam se i shvatio da ti nisi san. Volim te  i želim ti lep dan.

Budi se, ustaj hitro, zaista je vrlo bitno, moram nešto da ti saopštim, dobro jutro ti želim i mnogo te VOLIM!

Za dobro jutro šaljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim šaljem ti cvrkut ptica, u tvoju kosu ti šaljem prve sunčeve zrake, a moji poljupci sa šapatom vetra nek te jutrom miluju i nezno bude.

Šta bih sve dala da mogu ja da te probudim... ČAŠOM HLADNE VODE!

Dobro jutro, dobar dan, ustaj dragi razdragan. Cvrkut ptica sa grane se čuje, tvoje lepo drago biće željno te iščekuje.

Dobro jutro Mišo Pišo, ajmo, getapa!!!

Sunce sija... znači, Dobro jutro...

Probudi se, srce, kad te nežno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji lepši su od sna! Probudi se ljubavi, jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

Dodirni me pogledom i uzvratiću ti, polako me skidaj očima, dopustiću ti, nežno mi vrelim usnama telo uzbudi, a sad se lepo probudi...

Sunce sinu evo dana, ja te gledam a ti još pospana, i kafa ti miriše ti se budiš, doro jutro ti želim a ti me ljubiš!

Gledaš me... prilaziš mi... ljubiš me... e jbg-a onda mi zazvonio alarm i probudila sam se...

Probudi se, srce, kad te nežno budim. Probudi se, srce, želim da te ljubim. A poljupci moji lepši su od sna! Probudi se ljubavi, jer VOLIM TE JA! Dobro jutro!

Evo mene pored tebe, budiš se ti pored mene. Gledam te čupavu i kako zevaš, ali... samo osmeh je na licu mome jer... Volim te i čupavu i kada zevaš. Dobro jutro pospana lepotice.

Dobro jutro milo moje, jesu li budne oke tvoje.. Dal su se naspavale, dal su mene sanjale.. Sedim sama i mislim na tebe, sve bi dala da si pored mene...

Sada kada vidim sunce da izlazi, mislim na tvoje lepo lice i zrake sunca kako se lome na njemu, klize i miluju te kao moje ruke, i ljubomoran sam na zvezdu koja nam život znači i ljut na daljine koje nas dele. Dobro jutro ljubavi u srću ti zelim.

Tvoji su poljubci nežni i vreli, bude nemir u meni. Tvoji su poljubci poput svile, imaš usne nežne i mile. Ljubim te mnogo, za lep san, ljubicu te i sutra da ti ulepšam, jutro i dan...

Zovem da ti kažem, medeno moje, sanjao sam sinoć zvezde i nas dvoje. Dođi, budi moja mrvica mala jer ja te volim, volim, volim... ko budala!

Dobro jutro sunce moje. Kada se probudim cela soba mi sija zbog tebe.

Kad ovu noć pobedi dan i kad se probudi priroda iz sna, tebe neka probude šapati moji. Jedina moja volim te ja!!!

Poruke za dobro jutro prijateljima


Noviji članci:
Stariji članci:

 

Dodaj komentar

Fit Zona

Ko je na mreži?

Imamo 184 gostiju i 1 član na mreži
  • sheliayuen0045057

Pretraga